Så modig och duktig!

Att trilla av hästen kan va rätt skrämmande men sen vet jag själv efter x antal avtrillningar att det GÖR ONT!!
 
Sandra har ju åkt av den busiga silver ett antal x gånger hon me.... så många att vi tappat räkningen :) men idag på vrk hade hon ju me det lilla bustrollet..... allt började super.... hon var så duktig och hon gjorde allt som dom andra oxå gjorde, bla hoppade studs, oxer o räcke, galoppbommar på volt (!)  och trots att han slängde me huvudet och drog ner det höjde hon handen och manade på honom frammåt......ända tills..... det hände :(
 
Nä , det var på volten och galoppbommarna , drog han sig ur rätt häftigt åt sidan och hon tappade balansen och trillade av, silver gav desutom av en liten spark som träffade sandra och rumpan....ajajaja, hon blev förståss lite skraj... satt upp o skrittade lite sen satt jag upp och tog en runda... självklart skötte han sig huuuur bra som hälst, inga dumheter här inte!!
 
Sen satt sandra upp igen och travade lite bommar och galoppbommarna på volten...jätte bra, tog litet räcke och efter drog han ner huvudet och sandra trillade av igen.... tappade lite luft, stackars lilla tjej..... jag red lite till sen ledde william honom, japp, vår alldelens egna häst skötare följde me :) 
Sandra satt upp på pinglan och hoppade några hinder för att få till baka självförtroendet :)
 
Det har ju varit lite si och så med ridningen av silver i veckan..... fast jag har tjatat.... nu har hon lovat att rida mer till nästa vecka så han inte ska vara så pigg!!!
 
Idag har det stormat.... kan lova att jag var trött då jag kom hem efter jobbet kvart över 24 igår och upp innan 7 för att skicka barn på skolan... jag och elias petade på , tog hand om tvättstugan och avverkade lite gamla buskar på gården...tack röjsåg :)
sen hämtade morfar elias en stund och jag skyndade att lägga mig på soffan...zzzz såååå skönt!!
När william o sandra kom hem blev det lite sysslor i stallet och fika samt lek.
Middag och sedan vindeln. handlade innan vi kom oss hem. Nu väntar sängen- jobb i morgon!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0