OOOOO....

O, så gott det ska smaka med en varm macka ......
O, så tråkigt det kan vara att gå på föräldramöten....
O, så trött man kan vara.....
 
Nä men mackan väntar på mig i mack gärnet, hungrig för jag åt inte så mke middag, så här ska man inte säga som jag säger nu det är fruktansvärt otacksamt och jag är glad att jag har en svärmor men maten är inte alltid den godast tillagade som finns.....så nu var det sagt på ett snällt sätt ? eller!!
 
Föräldra möten är inte tråkiga, dock oftast samma sak år efter år :) har man två i skol ålder blir det lätt en vane sak...sen är det bra att få en inblick i vardan och man har rätt att tycka till och förändra om nått inte känns bra!
 
Trött är förnamnet på vad jag har vart idag...varför?? slocknade kvart i 10, inte vaknat en enda gång inatt??? det hör inte till vanligheterna för jag brukar vakna när tomas lägger sig... när hans väckare ringer... när grannarna startar bilen en kvart senare osv.... men imorse vaknade jag 3 minuter före väckaren av att elias kom....??
 
Skönt ifs att han vaknade av egen maskin tänkte jag, då kanske han vill stiga upp osv.... men tji fick jag- han skulle visst ligga kvar i mammas säng, det fick han så han jag göra mig klar och äta frukost i lungn o ro....eller frukost o frukost... mina 2 skorpor me smör på :)
 
Hann in på skoaffären efter jobbet oxå......vet ni vad!!! jag hittade ett par as snygga stövlar, i min storlek och sköna var dom....glad :) hittade dock ett par åt sandra oxå men tycker att 500 kr för ett par stövlar till henne kanske var lite för mke?? eller ?? vi ska suga på karamellen , kanske åka och prova dom imorgon innan ridskolan.....synd hon inte fyller år snart!!
 
Oj vad jag har blivit duktig på att blogga, tycker ni inte??
Inne i en flou just nu.... har skriv begär, skönt att kunna skriva sin dag bok varje dag. inte kanske så mke kännslor, för sådan är inte jag ;)
 
Nu är det dax att äta den där mackan sen leta sig till sängen!
 
imorgon är jag LEDIG :) Tror vi ska baka bullar!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0