Vabb!

Har haft en riktig sjukling här hemma idag, 39.6 i morse men med alvedon i kroppen kan man knappast tro att han är sjuk utan han blir nästan överspidad..... han vaknade desutom flera gånger inatt och ville bums stiga upp innan 6 så det var bara för mamman att kravla sig upp men vi körde mys i soffan .
 
Var tvungen att åka till vindeln en snabbis för det ekade tomt i kylskåpet och med en sjukling kan det va bäst att ha någe ätbart hemma :)
 
sen bakade vi gjordens godaste lång pannekaka typ bonty.....  Makalös god blev den!
Sen har vi inte gjort så mke mer, lite tvätt lite damsugning och mockning när sandra kommit hem och myste me ellis i soffan.... lill killen somnade kl 15 i soffan, jag väckte honom en timme senare, då hade han 40.2....liten...
Han är jätte duktig och tar alvedon, dom som smälter i munnen....duktig liten!
 
Middag bestod av Faitas, dvs kyckling wook me frysta grönsaker och ris ihoblandat. lite aioli och tortillas bröd. mums.  skulle igentligen vart köttbullar o mos men styrde om lite då jag hade TID att laga mat :)
 
Snabbt i med  middagen sen hjälpte jag sandra att göra iordning Embla, hon red på banan...själv... hon känner sig otrygg att rida själv då jag alltid har varit me henne men jag tycker att hon behöver börja träna på att kunna rida lite själv.... var inne en stund men tittade på henne igenom fönstret... hon var jätte duktig och embla skötte sig jätte fint, hon är så snäll den där ponnyn!!!  Gick ut och stod bara och tittade på och hon fick rida på sitt sätt :) Duktig tjej!
 
skjussade William till hällnäs på klubben.... 
 
Bar fram lite hö och gav hästarna kvälls hö sen har jag fixat inför imorgon.... många aktiviteter och mke att packa :)
Nu ska jag snart uppsöka sängen, väntar bara på att mannen ska komma in och byta av mig.... lille man är ju fortfarande vaken då han sov idag :)  kram
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0