Hur??

Var till läkaren i dag me lillebror som vart vaken o yrat i natt oxå... och det var ena örat som nog var problemet, och vi har ju anat det... men hoppats på att det skulle läka sig självt men inte det alltså, så han fick kåvepenin... och hur i hela frides´n ska vi få honom det !!! valde tabletter då vi provat me flytande förut ock det gick verkligen inte.... så nu efter en timmes hot om att jag ställer ut honom så kanske jag fått i honom den krossade tabletten tillsammans me sylt....  klänktar inte till kvällens övningar men man kanske måste hålla honom liggandes och fy.... nä hatar medeciner!!!!

Barnen kom just hem, sandra ser fortfarande lite blek ut men inge feber och hon sa att hon åt på skolan idag... villket ju är bra :)

Men jag måste ha 5 lextioner i kväll på ridskolan och eftersom sandra vart sjuk i helgen får hon stanna hemma idag och rida 2 lextioner nästa gång kanske.... enklast så...
5 lextioner känns redan på förväg sjukt jobbigt men sjukdom kan ställa till det och jag känner mig snäll och tar på mig det!!

Nä om man skulle gå och försöka muta den där lille som bara kallar mig dumma dumma mamma... jätte kul :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0