Det var den dagen det!!

Dagen började sämre då jag kännde mig hängig och trött... tät i näsan och trötta ögon , ni vet en sådan morgon då man bara vill vända på sig och sova hela fm..... men när man har kids, funkar lixom inte det.... halv 8 kom 2 små men vi gosade och lyssnade på musik en stund!

Tyvärr hade jag nämt för sandra sftersom hon var ledig idag och har tjatat om att få följa me hon oxå på gymmet, MOT MIN VILJA då jag helldre stannat hemma i soffan så åkte vi till vindeln och jag tog mig igenom mina 4 km, svettades och sen latjade vi lite med dom stora bollarna innan vi åkte hem igen!

Psss..... imorse tog det bara en kvart innan killen bestämde sig för att ta medecinen!!!!

Vi käkade lunch och sen kom morfar och hämtade elias för att åka o skotta lite snö där dom är och jobbar... jag själv kännde att jag var tvungen att skotta snö här hemma med traktorn.... så det gjorde jag på min ''egen'' tid idag !!!! Hurra :)

sen kastade jag in en skinkstek i ugnen och hjälpte william med läxan och även sandra...
städade undan i köket och fixade middagen klart!

sen har jag damsugit i källaren och packat lite kläder inför spanien.... duchat och elias har tat sin medecin utan protester!!!! 

Stallet och silver är inne, stackarn han skulle ha fått liite mer uppmärksamhet.......

Jaja , det var min dag det!!  imorgon kanske det blir extra jobb..... sandra ska till tandläkaren efter skolan så det blir en sväng till vindeln efter 1... kanske bageriet ?? Någon som ska me ????

kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0