Hej hallå!!

Onsdag idag och jag är hemma på timmar :)

Igår såklippte jag silver... skönt att ha det gjort men jag verkade o skodde honom även fram... första gången han har skor (tror jag) men han va så duktig o stod ganska stilla!!!  och me tanke på att det var ett tag sen jag skodde helt själv måste jag säga att jag blev nöjd me resultatet!!!!  Några sömmar som blev kasserade och någon jag fick spika om... men i det hela taget gick det fint!

Så nu kan jag o sandra fara ut mer i skogen... han har ju vart lite ömfotad på grusvägen...

tittade på blocket i går oxå... skulle vilja he en rockard el vagn så vi kunde köra honom oxå, men ekonomin tillåter inte det just nu... har just betalat badkaret och toaletten som har anlänt till vindeln.... tummen upp för nytt o fint och tummen ner för utgiffter!!!!

laga lite mat var jag tvungen att göra igår innan jobbet oxå, sen började väl inte dagen på det bästa sättet då taxin kom 25 min tidigt!!!  det har bytts bolag och det är mäst bara förvirring... blir lite less men ska ge dom en vecka innan jag ringer o klagar om det inte blir bättre.... sen gjorde det inte bättre att sandra kom hem kl 13 , då hon skulle va kvar på fritids... tur jag var hemma än så hon kunde åka tillbaks till fritids me mig, vi sjussade om morfar efter bilen oxå!

skönt att komma på jobbet o varva ner lite!!

Imorse så handlade jag på väg hem, sen så gick jag i stallet direkt, jag verkade o skodde silver bak samt pysslade om dem lite.

Nu sitter jag här och som ni ser skriver av mig lite.... blir mke text o lite bilder ibland... tråk!!
måste åka halv 3 igen, måste in på bolaget för jag glömde köpa en sak och på konsum!  sen jobb igen!!

Imorgon är det torsdag och då måste jag städa lite.... fixa i bya huset ännu mer och ja... jag fyller nog ut timmarna me nått ska ni se :)

Nä, tjing pling!!

sandra med sin hitils största fångst!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0