Sitter under filten me brasan sprakande.....

......och mannen jobbandes i badrumet....HAHA PRECIS SOM DET SKA VARA VA ?????

Idag efter hemkomst, städning och hästarna åt jag lite lunch sedan tog jag mig i kragen och tog en härlig promenad.... william kom hem o vi pratade om hans dag och han fikade sedan så åkte jag o hämtade dom andra barnen.... åkte hem o lagade korvstroganoff o bulgur, var ett tag sedan vi åt det och det gick på ett kick då barnen tycker det är smaskens :)

Sedan var william me ellis en stund och jag o sandra åkte mot vindeln för ridskolan, sandra fick rida furukolla idag och det gick bra. hon galopperade flera gånger :)

Dimma, dimma och dimma..... gick knapt att se stundvis och 75 km var maxfart.... suck!!

Men nu hemma och barnen sover efter en ägg kvällsfika, jag ska slappa resten av kvällen :)


Har jag berättat att vi letade åt en rissla i helgen dock var det en skena som ruttnat upp så den måste vi laga.... så kanske innan jul förhoppnings vis, tänk va mysigt att åka rissla kring julen  :)))

Ikväll så fick ellis pellis ett utbrott när han skulle få på sig pyamas och gå o sova och då kom jag på att det var jätte länge sedan han hade utbrott nu... vilket är väldigt skönt !!!

Imorgon blir det utbildning på fm, sen ska jag o kidsen mysa :) kanske lite stall oxå :)

Ha en fortsatt trevlig månda kväll!!!

Kommentarer
Postat av: Linda

Tack för middagstipset! Hade tänkt kassler idag men då jag läste korvstroganoff kände jag att "guuuud så gott", det var evigheter sen vi åt det. Dock blir det m ris här, var längesen jag åt bulgur men har för mig att det inte vart nån hit bland pojkarna.



Låter så fantastiskt om ni skulle få ordning på risslan tills jul, tänk, värsta härliga Bullebyn-känslan :) Kramar

2011-10-25 @ 15:52:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0