Plask o bad!!

OJ, vad vi badade..... tillo me jag :)
Ellis därimot tyckte det var kkk--kalt, och jag håller ifs me me men tvingade mig att vara i och träna med william och sandra, sandra var mke duktig och simmade från lång sida till långsida :) william hamnar rätt fort i trams , han som skulle behöva träna så han orkarde simma lite längre än han gör idag!!!

Idag så , jag älskar att få kliva upp me dom stora, skicka iväg dem till skolan och sedan krypa ner i sängen o bara titta o höra ellis andetag..... det hände både i dag och i går och det är lycka för mig!!!

sen har vi lekt, lagade en kyckling paj till lunch och sedan sov ellis i 1½ timme och jag passade på att göra stallet o gå igenom post, betala räkningar osv.... sen kom william o sandra hem och vi fikade blåbärsmuffins sedan åkte vi till vindeln, handlade lördags godis och sedan åt vi på kina, jätte gott! sedan badet i 3 timmar... phu, glass innan vi åkte hem och direkt upp i sängarna.....

,nu spelar idol i min bakgrund.... imorgon måste jag åka till skellefteå för att hämta hem kaklet!!! får se om jag åker själv eller om jag får med mig några familjemedlemmar......  ja just, först ett möte!! almenackan full som vanligt!!!!

Kram på er!!


Kommentarer
Postat av: Lizaloop

Fest ikväll hos annika då!

2011-10-15 @ 15:51:29
URL: http://lizaloop.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0