Äntligen Höstlov!!

Hej å hå.... trots jag trivs på jobbet är det aldrig kul att jobba helg och vara borta då resten av familjen är hemma..... men att tänka posetivt är min grej och jag tänker väl då på ob'n istället ;)

Kom hem till william idag så vi fick lite kval, tid tillsammans , passade på att göra lite läxa o snacka men gud... den lilla aktiva killen håller på att bli en lite mer oaktik soffpotatis....om han får ;) men va ska man hitta på en sådan här dag utan kompisar o allt..... vi drog iaf till vindeln och tandläkaren, en mjölktand fick lite hjälp på traven att komma sig ut, sedan åkte vi å handlade.... mke o dyrt blev det ? varför då?  kanske detför vi typ köpte 7 påsar olw och en back dricka...HAHAHA, jo men william ska ha fest på fredag och sen är det pizza bak o fest i bya huset på lördan..... därav lite väl mke olw :)

sen fick william välja precis va han ville att vi skulle äta för middag idag..... japp, det blev fryst pizza från ica, det var typ.....super länge sedan vi käkade sådana, det var faktist ganska gott!!!  kanske blir någon fler gång framöver när fantasin tryter......

Hämtade änglarna på väg hem och åt sen middag,  sen har jag haft all uppmärksamhet på barnen, vilket jag älskar... typ bara att ta sig tid att ligga i soffan me sandra medans hon tittar på tv.... klia lite på varann osv... men sedan satte rastlösheten in och jag var tvungen att hitta på någe :)

Jag o sandra bakade lite mandel o choklad biscotti.... tror dom blev goda, dom är på kallning nu så lite provsmakning senare :)

Den minsta sover.... nu har jag bestämt mig- inge mer liggandes med honom....(ja det lät ju bra, men inge mer att ligga i sängen när han ska somna...) i lördas när jag la honom var det grin o skrik men ikväll gick det bra.... skulle jag skriva men sandra kom upp och var trött o grinig och lite väl högljudd så han som precis somnat vaknade och det blev väldans hysteriskt ett tag....från båda!

sandra tycker det är så fruktansvärt orättvist att william börjat få va vaken lite längre än henne nu men samtidigt skilljer det 2 år imellan dem ???

HUR GÖR MAN ?? dom har alltid gått isäng samtidigt hitills så jag förstår henne.... men william växer ju och blir äldre..... morgondagens bekymmer :))

köpte lite brie ost idag... tänkte det skulle va gott me lite ost o kex o kanske ett glas vin så här då jag äntligen är ledig... men nu kände jag inte alls för det, får bli en annan kväll helt enkelt!

sen köpte jag granat äpple men kunde inte köpa glass för hade ingen kylbäg med... får oxå bli en annan dag men oj va det ska bli gott..... 

hittade en insperations bild.... har just fått sandra och är på bb....
shit va stor jag var...heeelt horibelt!!!

och idag :


en till suddig....

ja ja... allt för idag!!!

puss o kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0