Tisdag!

Sov morgon till halv 8...jihooooo :) sen låg jag o ellis o gosade till efter 8 då vi kände att det var dax för frukost, sandra vaknade då oxå och wille kom sist upp ur källaren vid 8.45.....

Lugn fm me lite packning o bort plock, wille o sandra städade sina rum och damsög där för att få sin månads peng som numera ges den första varje månad om dom har hjälpt till då vi ber om det och att städa sina rum minst 2 gånger under  månaden......  100 kr, det är dyrt att va mamma ;)

Ellis har blivit snorig igen så han är lite hängig men inte febrig, bara snuva o lite hosta som vi inte hoppas blir mer.... så jobbigt för dom små att ha hosta!

efter lunch hjälptes vi alla åt att flytta upp ellis leksaker som varit i köket upp på hans rum.... blev så tomt i köket att jag var tvungen att hämta ett litet bord o två stolar tills vidare.... ellis rum därimot blev välfyllt!!!!!

morfar kom o hämtade william för att dom skulle upp till fjällen... såkert roligt för honom att åka iväg men saknar honom redan då det är mysigt att kunna ha tid för dom alla 3 på lovet.... ja ja, sandra fick hem en kompis och jag lagade den super goda fiskgratängen till middag, den rekomenderas starkt!!!!!! jätte god :)

Grejat en stund i badrummet sen har jag bakat kokoskakor.... mmm så ljuvliga, jag o sandra kunde ha ätit upp alla om vi fick men någon häjdade oss :)

nu ska jag gosa med stora tjejen som jag lovat skulle få va vaken ett tag till.....

puss o kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0