smurfarna!!

Hej å hå vilken lat helg detta varit.... kanske kan va bra att inte ha en massa måsten ibland!!!

Lördagen va lat med eldning i bagarstugan och fika, ellis ringde o frågade mormor om han fick åka dit och packade genast påsen då hon sa ja..... tomas skjussade ner honom och sedan bakade vi med massa vänner pizza i bagarstugan... super gott som vanligt!

Sen gick vi till bya huset där det var bya pub, trevligt med musik och lite dans.... hemma efter 12 och sovmoooorgon till 10, trodde knappt det var sant då jag slog upp ögonen, var ett tag sen man sov så länge :)

damsög o torkade golv o städade bort här hemma satt i soffan och gjorde inte så mke innan vi åkte till åmsele och såg bio med dom stora, smurfarna stod på menyn och barnen tyckte den var bra!!
sen åkte vi till vindeln och åt midda med ma o pa, hämtade hem ellis som somnade på vägen hem så jag bar bara upp honom till sängen och hoppas han sover lääänge imorgon bitti oxå......hmm

trött och ska snart oxå krypa isäng!!!

föressten glömde berätta att vi lånat ut bagar stugan i dag till grannars som skulle baka mjukkakor så vi tog me smör o ost och gick dit och käkade frukost - nybakta mjukkakor....mmmmm vilken lyx frukost!!!!


Nåväl, imorgon är jag o ellis hemma, sen ska jag jobba på ridskolan på kvällen :)

Har er helg vart bra? det har min :))


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0