Redan ångrat mig????

....jo, det är så att ellis har bytt säng här på fm nu sover han i en ''stor '' säng.... det tog endast 1 timme innan han somnade nu efter lunch....så jo idag ångrade jag min men han är ju stor, klart killen ska få ha en stor säng :)

spjälsängen står inte långt från hans rum om det är så stt det inte går..... då får vi helt enkelt byta till baks men det tror jag han inte vill.....

Dessa mornar.......jag blir galen på min dotter...... jag har fört o främst inget bra morgon humör men sandra gör det inte bättre då hon skriker, gormar och inget duger.... har jag tagit fram kläder så duger det förståss inte men nästa dag kan hon tat fram dessa och då duger dom minsann......jo allt för att protestera mot mamma....gaaaaaaaaa, frukosten tar en evighet och inge duger.... slow motion på ytterkläderna och grin för hon inte hinner ta ut hästen på morgonen.......   det kan väl inte bli värre.......   då flyttar jag ögonen böj!!!!!

skidtävling har det vart på skolan idag och det hade visst gått bra.  nu är barnen hemma och kopplar av framför tv'n... men bara en liten stund till innan vi stänger av den!

Helgen har gått bra, väldigt bra uppslutning på skoter cafet, 70 smörgåsar o 60 korvar såldes + nästan allt go fika!! hoppas på en repris nästa år igen :)

igår var jag in till ridhuset med hästarna- sandra följde oxå me, hon skulle bums rida silver som var mer på tårna än på backen....  hoppas han lugnar sig efter imorn då han blir av me kulorna....  solong skötte sig mke bra!!

Förra veckan vaknade jag ju kl 6 varje dag och sov dåligt men nu verkar jag kommit tillbaka till måste ha sömnen igen- härligt!!  eller??  

ikväll ska jag föröka hinna me o rida o städa i bya huset....  samt natta barnen... hur det nu ska gå... ja ja den som lever får se!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0