Hej min vänn....

Julfesten igår gick fint, fastän elias var övertrött och kunde inte sitta still, lite sent att börja (18.30) och räckte till kl 20... tog me pyamas som elis fick krypa ner i innan vi åkte hem för han somna förståss och då var det bara att bära isäng honom hemma....

Därimot så sa först sandra att det kliade i örat då vi kom hem.... men det blev värre o värre  ONT... och hon vägrar ju att ta alvedon el dylikt då hon fått för sig att hon inte kan svälja dom... hon gjorde ett försök men resulterade i en nästan kräkning....

Natten har rent ut sagt varit förjävlig då hon legat med oss och grinat o sparkat  ?? i timmar... stackarn måste haft skit ont!!!

Bättre i morse men så är det väl alltid att det är värst på kväll / natt o bättre på dan... jo men hon har fortfarande ont iaf... hemma från skolan så klart och hon som skulle ha kompis hem idag.... stackarn!

Vi sov iaf till 9 vilket var mke välbehövligt (jo, jag var upp o skickade iväg william me taxin, ringde fröken o kompis mamma osv men sen kröp jag ner igen...mmm)

Sen har vi städat övervåningen , bäddat alla sängar rena så nu länktar ja tills man får krypa ner i den nybäddade sängen :)


Efter lunch efter mke mut försök för igentligen ville inte elias gå ut... min lilla innekatt! men ute träffa han farmor och dom lekte ute i snön och då passsade jag på att sko om solong bak... skönt att ha det gjort bara fram kvar nu då :)

Efter fika , glass och narr av jul godiset så ska jag stax börja med middagen som består av spagetti o köttfärssås... barnens favorit!!

Sen ikväll ska jag vara med barnen så tomas kan få fortsätta att lägga golvet på toan.... det tar sig!
vi har beställt rörmockaren till början av nästa vecka så då måste golvet va klart och badrums skåpet o hanfatet och toan vara på plats.... Helgen full alltså!!


Sen var jag sugen på att umgås med någon... kanske måste bjuda nån på middag ??

Julklapps hoppning på klubben för sandra o silver om hon nu är okej på lördag fm........

Ni ska bara veta hur gått det var me julskinka igår...mmmm

på måndag ska jag desutom på kronlund o käka julbord me jobbet... åha va det ska smaka!! kanske bäst att inte käka någon frukost då så man orkar massor..... mmmm

Kram




Kommentarer
Postat av: Linda

Åh stackars Sandra! Ni får köpa alvedon för barn som smälter i munnen, de smakar jordgubb. Och så finns ju flytande ipren ni kan testa med. Hoppas hon snart mår bättre! Kram fr en till som haft sjukt svårt att svälja tabletter

2011-12-15 @ 21:34:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0