Härliga Måndag!!

Imorse började inte Tomas förän kl 8, så då passade jag på att springa 4 km... men det var jobbigt idag ? varför då? kanske för jag inte stoppat något i magen än...hade lixom inte så mke energi.... sedan tror jag det finns lite förkylning i kroppen som är på väg....william är krasslig... sen kanske kroppen inte återhämtat sig från lördagens bravur... ja vilket som så kom jag då hem iaf :))

sedan så duchade jag ... jag o ellis stvättade och sedan bar v iupp alla grejer ur ett skåp här nere som skall ut upp till det nya skåpet i sovrummet.... innan vi gick ut o lekte i sandlådan (jag städade bort alla vintersaker, skidor, pulkor mm . tog fram krattan o krattade lite )

Lunch och sedan sov tid för lille man....

Jag planterade gurka. fan jag kommer att ha en hel odling i sommar.... frågan är bara hur många som hinner då... är ganska duktig på att misssköta vissa saker ibland men låvar mig själv för barnens skull att i sommar , ja då ska dessa överleva o ge mke 'frukt' :)

mockade bort i stallet....  betalade räkningar... städade i ellias leksaks lådor i köket.....bar bort det skpet som stod i köket som bara ställdes dit till fälligt förra sommaren....hmm, hög tid allts att slänga ut det!!

william o sandra kom hem o lekte ute, jag väckte ellis som sov i nästan 2 timmar..
vi fikade sedan gick vi ut... eller jag skickade först ut honom till sandlådan och jag städade undan från disk bänken... tur sandlådan är utanför fönstret så man har koll....

gick ut o grävde lite vatten 'gångar' så  vattnet ska rinna från vägen...

Till middag så blev det spagetti o köttfärs...mums!

Nu efter middan så är jag trött.... jag är inte den ende... ellis är jätte mammig o trött..?? är det solen ? det kanske är jobbigt att vara ute ??
kl är iaf strax 7 och då blir det kvälls fika o nattning, sen när kl slår 8 så kommer Tomas hem och jag får gå ut i stallet och ska riiiiida!!!!!

blir lite sent men va fasiken.... ska försöka rida lite hårdare denna vecka för nästa vecka är det vilovecka för hästen då vi är i fjällen !!!

imorgon är en annan dag med massor med möjligheter.... bara att välja!!!!


ellis skjussar flugsmällan...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0