Härligt det var vid forsen igår...

...japp, nästan ingen ohyra heller, massa vatten som brusade fram o massa glada lekandes barn o föräldrar som surrade... ja det var slutsatsen av våran trevliga kväll igår nere vid Mårdseleforsen!

På väg hem körde vi förbi badstranden där dom satt ute i den härliga solkvällen, så vi fick oss lite gott att dricka o barnen lekte tillsammans... ellis ville förståss bada men han fick bara doppa fötterna men ville MERA... hova se kallt men efter lite grin förstod han att det är NEJ.... typiskt!

Hemma var vi inte förän vid 22, o då blev det sängen för dom små..... 
Skönt me sovmorgon till halv 9 då väckte jag dom små trollen så det inte ska bli så sent ikväll...osv...

Idag har jag o tomas målat på ladugården.... halva väggen kvar nu + andra varvet... men sen är hela klar o det ska bli så skönt!!!

Nu väntar strax jobbet för mig i ett dygn --- blllllääää, men va gör man, jag är samtidigt väldigt glad att jag har dom tider jag har då det passar mig perfekt så igentligen ska jag ropa HURRA, NU KOMMER JAG JOBBET!!!

skulle kunna fara ut o springa idag me.... visst är det väl härligt att höra sånt.... pepp pepp.... men vila med förhoppningar om en kvällspromenad på jobbet :)

Ha en underbar fortsatt lördag så hörs vi - kram

Kommentarer
Postat av: anna

ja visst är det fint! men ring imorgon isåfall för när jag jobbade i lördags så fanns det bara ett kvar.. om de inte har fler på lagret dvs... ha en bra kväll!

2010-05-23 @ 20:39:06
URL: http://annaunga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0