Äntligen!

Så var den jobbar helgen över o nu är jag ledig i 2 veckor... :) skönt!
Har tagit ett pass semester då vi åker ner till varberg, o denna vecka är ju min ledigvecka... så därav den långa härliga hinna göra så mke period nu :)

Igår så kunde jag inte hålla mig från att fara ut o springa, när barnen sussade sött o mannen var ute o fräste om potatislandet så fick farmor sitta här en stund... jag sprang rundan o kände att jag skulle slå min förra tid för en vecka sedan... då sprang jag på 26 min... i går blev det 24... 2 minuter på 4 km, är väl ialla fall lite bra.. eller ?

Gu så trött jag var imorse när väckaren ringde... men det kunde slutat illa, för när tomas väckare ringt lääänge så stängde jag av min egen..hm, men kom på mig själv efter några sekunder o slog på den igen, annars hade det varit försovning hos oss.... 

Myys morgon o jag väckte ellis strax innan halv 9, tog honom till våran säng o vi låg o myyyste länge innan vi gick upp o åt välling :)
sen har snälla farmor varit här en stund så jag kunde springa mina 5 km :)  BRA JOBBAT ANNA!!!

Nu blir det strax lunch hos oss o sen så ska jag börja med sommarhagarna medans elias sover ute i vagnen... hästarna vill ju gå ut på bete, igentligen nu, men efter som vi ska bort nästa vecka får dom gott stå in murade i den säkra hagen tills vi kommer hem, o då är det bäst att den är klar så dom direkt kan få börja mumsa gräs på lördan då vi kommer hem!

Sen hade jag tänkt att baka pizzamuffins o måla lite på ladugården..... 

Hård vecka innan semester veckan kommer....

Hoppas eran vecka börjat bra!



super glad kille som snott osten från bordet...

så här gör man...




ooost...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0