Maaammma.....

Sitter hos mamma i vindeln o hon hjälper mig att försöka uppfostra den där rastlösa 8 åringen.... men det GÅR inte, han av någon vill börja skolan (inte för skolans skull utan för kompsarna )

Igår var typ en inne dag, jag var inte så fräch eller va jag no ska säga... frös o allmänt hängig.. somnade tillome på soffan då elias sov (under fillten!!!)  Barnen var snälla, för vi hade en överenskommelse igår att för varge gång dom bråkade skulle jag dra av tid på fredasmystiden...vilket funkade bra!

Vi spelade alfabet o åt gosaker då elias lags till sängen.... MYS!

Idag har jag gjort en bra sak- målat trappan o hallen uppe (golvet) sen lämnade jag det hämska hemmet o drog till vindeln för hopp om att barnen kanske skulle hitta på något att göra eller tycka det var roligt me andra saker men som sagt... den älsta ??  hm 8 års trotts???? små barn småa bekymmer....stora barn stora.....

Länktar iaf till ikväll då jag får slippa dessa utbrott o att måsta bli arg stup i kvaten..... stackars mamma bara....tur det bara är några timmar :)

Elias är inte så sugen på maten just nu...han är lite snuvig o jag hoppas han bara känner sig hängig som mig igår...   

Ja ja... NÄSTA LÖRDAG ÄR DET JU LOGDANS PÅ NORRLIA OM NI MISSAT DEN INFON.
kom o dansa vetja!

Nä nu ska jag spela lite kort me killen om han lugnat ner sig sen kanske jag ska hoppa in i dushen o sminka mig alldelens vacker :)

tjaooooo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0