Kvällen till ära...

Fattar inte hur humöret på min lilla dam kan variera sååå mke??
Igår var ingen bra dag utan redan från start så var sandra på dåligt humör, grinig o gnällig o allt va fel.... hon brukar ju va på lite sämre humör på morgonen o sen brukar det avta, men inte som sagt igår...

Men idag , ja imorse var väl så där... men på dagis hade det varit en bra dag o hemma har hon varit på strålande humör, åt middag så det sjöng om det o ja , stallet gick bra o nu ligger hon i sin säng????

måste vara tjej hormonerna....
william brukade då aldrig va så svängig i humöret....

ja men stallet gick jätte bra o barnen va så duktiga o inge slams o trams... syster yster var me så hon fick springa me sandra  o jag gick ett par varv me william sen red han själv- stora pojken!!


Jag har nu duchat o ska slänga mig framför tv o sappa... tror inte det var nå att se ikväll....

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Sexbarnsmamman

Hon är 5 eller? På väg ur "den magiska åldern" när allt är levande. Man pratar med blommorna och solen sover på natten..till att bli 6 åring och menatalt möta verkligheten.



Det gör ont när knoppar brister. Man pratar till och med om "6 års depressionen" Frågor om att dö kommer upp. Min son började oroa sig för de som ligger på sjukhus på natten när säkert doktorerna är trötta...plötsligt ser de så mycket av världen och funderar på saker större än de egentligen orkar med.



Man får lyssna och svara lagom...är min idé.



Så perfekt att få lillasyskon då :-) Då är det någon annan som är liten och resan till det ickemagiska blir enkare.



Kram



2009-02-24 @ 07:42:25
URL: http://sexbarnsmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0