Hästmänniskor... skynda fynda på stadium!

Hallå, vem visste att det fanns hästgrejor på stadium? inte jag iallafall.... men gick dit för att se om det fanns någon bra väst att köpa men stum av förvåning kommer jag ut med en full påse häst grejor??? desutom var det REA dom hade hansbos grejor o utförsäljning, så det blev ett tjockare fleacetäcke a' 99:-  3 st grimmor a' 29 :- nosludd , gummiband mm ja vad kan man säga.....

                                            
 svart me röd grå band va täcket....                 en lila, en svart o en blå me ludd....

ja men åter till dagen, så började den lugnt o fint ända tills ni vet klockan börjar att rinna iväg o man inser att vi fortfarande sitter o käkar frukost.... brottom brottom , o självklart ska barna gnabbas oxå så man måste bli arg mitt i allt ihop.... åkte iväg o lämnade sandra i vindeln hos mormar... tycker mycke om sin mormor, skulle nog kunna flytta dit periodvis!

sen åkte jag o killen till lassa där han var en sån stor o duktig 6åring....   efter det  så såg han en present som han köpte åt IDA som fyller 20ÅR idag- GRATTIS.  sen raka vägen ner på stan för att käka hamburgare på MAX , vi brukar ju alltid käka vid E4 an men eftersom vi lix skulle på stan tog vi det max där.... det började inte bra killen före oss som redan fott sin hamburgare komm tillbaks me den o det fattades massa grejer på den...., sen kom han igen me den nya o då var sälva köttet borta? VA FÅR DET GÅ TILL SÅ?? sen när vi fått vår ja då saknades dressingen på killens hamburgare... jag säger bara:

BOJKOTTA MAX PÅ STAN!

Nå ja vi blev mätta o begav oss på lite olika affärer, jag köpte en ny almenacka, bh,  till sandra blev det bara rosa....
mössa, galon byxor, klänning, strumpor, långkallsingar, mockasiner o stövlar...

rosit va?

sen köpte william en bil tröja... rätt nöjd va?


sen blev det häst mat, x antal kg... tur killen var me o styrde....

ja sen öb, o lite billig tvål o sånt.... sen bar det av på ica maxi.... o killen styrde korgen så länge han orkade sen blev det min tur o han tog hand om handväskan!
                                                                
en full mat korg me mycke frysta grejor...en nöjd handväskbärare....har nån sett en sån stor kattmat?7,5kg  

ja sen raka vägen till vindeln där snälla mamma lagade midda åt oss, sen åkte jag hem själv för barnen ville vänta på pappa som jobbade över..... så jag han packa upp allt i lugn o ro hemma + att jag har hunnit göra stallet, o nu har jag desutom nattat barnen - hur hinner man allt? ja o så sitter jag här men detta är ju det som tar minst tid- faktist!  en rolig grej som är som avkopplande för mig för då måste jag sitta stilla på rumpan o dessutom käkar jag inget, för sätter man sig framför tv'n är det lättare att tugga på nått eller håller ni inte me?

nåja, jag är rätt slut på i ryggen efter en dag på stan... jobb i morgon natt o sen stan igen på torsdag, då ska jag följa totte , han ska till tandis sen ska vi köpa plåt som skall bli stora portar till 'häst hallarna'  + måla o nå mer grejs..... sen frda är det ju IKEA....   ha en bra kväll så hörs vi.... kram                       

Kommentarer
Postat av: Lizaloop

Jag köper alltid sånna dära stora kattmatssäckar, då slipper man bekymra sig om att katterna ska bli utan mat på läääääänge... Å tänka sig att jag visste att det fanns hästgrejer på stadium.. (marie sa nämligtvis att hon fyndat hästgrejer där)

Ha det!

2008-09-10 @ 11:00:21
URL: http://lizaloop.blogg.se/
Postat av: jenna

svar: visste du inte att det hade ridgrejer där? det har dem haft i snart över ett år

2008-09-10 @ 14:38:28
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0