Ja ha, det snöar idag!

just nu så snöar det för fullt här hemma, jag som hade tänkt ta mig en tur ut me allan o häst finkan men det är ju bara att glömma då det bara sitter sommar däck på den......

det har varit lite mke nu men i söndas så var vi ju på skriskoskola o jag stod på mina 'nya' skrillor, gick fint men dom va hemskt slö....... måste slipas!

sen hem o mormor o morfar kom o hälsade på jag gjorde mina måsten för att sen åka till jobbet......  sen igår måndag så efter jobbet åkte jag ti vännäs o va me på instruktörs kurs för sylve s o lotta från jump club...... det var jätte bra men det bästa som va att det känndes som om att jag redan brukar rida  som dom sa att man 'ska' rida  så inget va väll nytt men alltid bra me repitition..... o en bekräftelse på att jag e på rätt väg......dom tog hand om en del problem me några hästar o man fick se att det går att ändra med så lite ..... ni som inte är så hästiga kanske inte fattar nå men men..... kl 23 igår va jag iaf hemma, bara att kolla ti hästarna o ge dom lite kraft sen sökte jag upp sängen!

o ja trött imorse tur barnen skulle va hemma idag (höstlov) så lite sovmorgon blev det allt!

ja nu  snöar det för fullt jag som hade tänkt att gå ut sen efter lunch.......  nu blir det wåfflor som gäller.... ha en bra dag!

kul att se att det är så många som e in här o kikar o väntar på att det ska komma nå nytt......        kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0