fram o tillbaka....

ja ibland blir det lite så, eller rätt ofta mke rejande men det får man stå ut me när man bor där man bor.....

på fm så åkte vi o lämnade sandra på dagis sen till docktorn o wille fick en starkare hostmedicin så nu hoppas jag att den ger med sig,,,, sen tillbaka till hällnäs o lämna killen sen åkte jag hem, kastade i mig lite lunch o gick ut i stallet o tog hand om hästarna.... sen så sitter jag här en snabbis för nu måste jag åke till jobbet o göra rätt för mig!

det blåser som tusan här hemma, men hoppas alla regnmåln blåser bort o det blir fint höstväder...... hoppas kan man ju alltid!

vad har ni för er i helgen då? har ni nå trevliga helg planer? det ä ju snart fredag.... inte så många dar kvar,,,, vet inte om jag förtjänar att ha helg har ju varit ledig nu i 1 1/2 vecka ..... vilket har varit jätte skönt!
he en fortsatt bra onsdag- kram

en suddig bild på det som börjar bli stort o större kommer den att bli.......

Kommentarer
Postat av: Lizaloop

Jag har utmanat dig på min blogg!

2008-10-22 @ 16:54:41
URL: http://lizaloop.blogg.se/
Postat av: Linda

Vilken fin magbild! Roligt att se hur det växer.



I helgen ska jag jobba :( Är ju inte så kul att jobba en lör, helst inte när A o Oskar har planer (då vill jag ju hänga med!) men men...när man är på jobbet brukar det ju gå bra, då tänker man inte riktigt på att det är en lördag.



Här har det oxå blåst idag men ingen riktig storm tackolov. Har varit hemma med Oskar idag som blivit sjuk, han är förkyld o så är han varig i ögonen :( Inte kul för honom, förhoppningsvis går det över snart! Hoppas Wille kryar på sig snart oxå!

Kramar fr oss!

2008-10-22 @ 21:06:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0