jaha, vad ska vi skriva idag då??

efter att ha jobbat igår var det skönt att få komma hem till familjen.... eller? min var då bortblåst..........   tomas var i skogen( han håller på att avverka)  o barnen va hos farmor o ville inte komma hem, men det va ganska skönt att få lite egen tid, jag åt midda o va ute hos hästarna innan jag hämtade barnen för att få i säng dom.....  

idag  var det inte så kul att gå ut me wille till bussen , för som ni vet är det typ storm o värsta snöovödret.... sen har det varit en inne dag för mig o sandra!

jag har tagit mig i kragen o varit duktig, spacklat upp en till 10 l hink i lekrummet, o nu är det faktist inte sååå mke spackling kvar..... men ja det kanske hade funnits nått enklare sätt att få dom där väggarna raka men men nu är det på g!

nu ikväll efter b har gått isäng ska jag o tomas fortsätta attspika paneltaket där....

sen har jag 'städvecka' i stallet.... eftersom hästarna går ute så tänkte jag passa på att först skura alla väggar odl, sen ska jag bättra på färgen där oxå.... men det var ganska kallt för dom små fingrarna , jag hade bara kallvatten..... men en box e färdig , då är det bara två + sadelkammaren kvar...... så jag vet vad jag har att göra framöver!

ha det bra alla ni , o man vet aldrig när olyckan e framme, så var rädd om varann.................kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0